Please download Flash player here.

Vak-P en de aanhangers van de 3e helft

Vak-P is niet alleen het Vak-P van de afgelopen jaren. Vol van gezang en sfeeracties. Deze activiteiten zijn georganiseerd door de supportersvereniging Vak-P, maar Vak-P was en is veel meer. Ver voordat de Supportersvereniging werd opgericht bestond het Vak-P al. Het is soms moeilijk om deze twee los van elkaar te zien. Maar toch is er een verschil; Vak-P'er is iedereen die op Vak-P staat of zit; zo ziet de buitenwereld het! Voor ons is iedereen Vak-P'er die op zijn minst lid is van de Supportersvereniging Vak-P en op het Vak-P staat. Het is onze manier van leven!

Hoe het ook is, Vak-P heeft ook een gewelddadig verleden, en dat verleden willen en kunnen wij niet vergeten. Het was en is, voor sommigen, nog steeds een periode uit hun leven. Daarom laten wij het ook zien op onze internetsite. Voor een ieder die daar problemen mee heeft: Bezoek dit gedeelte van de site niet!

Zo hoef je er niet over te schrijven in of naar de krant. Zo hoef je je beklag niet te doen bij de club (trekken wij ons toch niets van aan) en je hoeft je ook niet te ergeren. Wil je uit puur historische redenen kijken en gewoon een beeld vormen van Vak-P, dan ben je welkom. Anders verdwijn nu en bezoek de andere gedeelten van onze site.

P.S. Oom agent veel kijkplezier, maar je weet het; deze site heeft copyright