Please download Flash player here.

Forumregels

Hoewel de webmasters van het Vak-P Forum proberen alle ongewenste berichten te verwijderen, is het onmogelijk om alle berichten bij te houden. Alle berichten geven de mening van de schrijver weer, de Supportersvereniging Vak-P kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van dit forum.

De webmasters van het Vak-P Forum hebben het recht om elke topic te verplaatsen, aan te passen, verwijderen of te sluiten om welke reden dan ook. Bezoekers die zich niet aan de onderstaande regels houden worden van het forum verwijderd worden. Om misbruik te voorkomen heeft de Supportersvereniging Vak-P bepaald dat je je niet kunt inschrijven met een gratis emailadres (bijvoorbeeld van hotmail, msn of yahoo). Bovendien kan per adres slechts één bezoeker geregistreerd worden.

Richtlijnen berichten plaatsen op het Vak-P forum:
Om het Vak-P Forum een beetje op orde te houden hebben we een aantal richtlijnen opgesteld waar jullie -de bezoekers- je zoveel mogelijk aan moeten houden. De diverse webmasters hebben de taak om jullie te helpen en eventueel te corrigeren bij het naleven van deze richtlijnen. Deze richtlijnen houden in:


Wanneer je geen gehoor geeft aan het verzoek van een webmaster om jouw bericht aan te passen of te verwijderen, zal de moderator dit zelf doen en jou het bezoek op het Vak-P Forum ontzeggen. Hou er rekening mee dat jou eigen e-mail adres geblokkeerd wordt en dat er dan geen mogelijkheid meer bestaat om hier te posten.
Niet alleen voetbalsupporters hebben interesse om het Vak-P Forum te bezoeken. Ook spelers, personeel van FC Twente, de pers en de politie vermaken zich hier graag. Plaats daarom geen berichten die andere personen of het verloop van een wedstrijd kunnen schaden. Het zal niet de eerste keer zijn dat bijvoorbeeld een wedstrijd verboden wordt omdat iemand denkt "leuk" te zijn.

Ik ga akkoord met deze regels en verklaar dat mijn berichten geen haatdragende of beledigende teksten jegens bepaalde personen/groepen, of illegale praktijken zullen bevatten.

Forum openen (registreren)