Please download Flash player here.

Verenigingsnieuws mei 2011

* Vrijdag 27 mei is er weer een home avond en openen we onze deuren van 20:00 - 24:00uur.

* Alle dingen waar wij ons zelf aan storen bij het bezoeken van uitduels hebben we ook met de club besproken. Dit met het oog op het nieuw te realiseren uitvak op de 2e ring in ons stadion. We hadden graag gehad dat het uitvak 'gewoon' (zoals je in Engeland nog wel  ziet) onderin zou blijven, of zoals bij  de Kuip dat je het vak onderin "kunt verdienen". De club geeft met name de voorkeur eraan dat je als FCT-supporter vrijuit rondom het stadion kunt lopen/fietsen. Vanuit het parkeervak zullen straks de uitsupporters direct uitkomen bij het trappenhuis. Bovenin de omloop kan middels flexibele wanden het uitvak opgeschaald worden (europese duels de norm nog hoger dan competitie). Onder het motto "wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet" heeft Vak-P bij de club aangegeven zo weinig mogelijk met hekken, plastic wanden en netten te gaan werken. Men zit wel met een vochtvanger onder het vak, de zichtlijnen zijn hierbij bepalend geweest in het vaststellen hiervan. Daarnaast is de club erop geattendeerd geen reclameborden voor het uitvak te plaatsen, zodat hier vrijuit vlaggen/spandoeken opgehangen kunnen worden.

* Zoals al eerder gemeld, ‘Uitsupporters Centraal’ is een onderzoek vanuit het ministerie, gehouden in de 2e seizoenshelft. Dit is een openbaar onderzoek waarvan we de resultaten in juni kunnen verwachten. Zodra er meer gegevens bekend zijn zullen we jullie op de hoogte brengen.

* 17 juli is de opendag. Ook bij ons supportershome zullen dan weer de nodige drankjes, merchandise en decibelen te vinden zijn.