Please download Flash player here.

Vak-P steunt TriB4Bibi update III

De actie van alle supportersverenigingen om TriB4Bibi te steunen begint door heel Twente zichtbaar te worden.

Laatste update 04-10-2011 Vanuit alle hoeken van de regio krijgen we reacties binnen, zelfs uit de verenigde staten heeft een Nederlands echtpaar hun steun toegezegd op het moment dat Bibi en haar ouders die kant op zouden moeten gaan.

Er zijn reeds meerdere acties opgestart en ook het Twentse bedrijfsleven heeft al gehoor gegeven aan onze actie, we hebben de mogelijkheid gekregen om op diverse bijeenkomsten onze acties toe te lichten en willen daarom via deze weg alvast het Twente sport magazine, het Twents ondernemers magazine TOM, en Jongbloed fiscaal juristen bedanken voor hun hulp en de mogelijkheid om te spreken op de door hun georganiseerde bijeenkomsten.

De mogelijkheid voor bedrijven om zich in te kopen op een spandoek wat tijdens de wedstrijd tegen PSV  opgehangen wordt is er nog, mochten bedrijven hiervoor interesse hebben kunnen ze mailen naar communicatie@vakp.nl en zullen ze verdere informatie krijgen over deze actie. Er zijn meer dan 10.000 mooie sjaaltjes besteld, die worden in de komende weken overal te koop aangeboden, en elke cent hiervan gaat naar de stichting TriB4Bibi.

We houden jullie op de hoogte.

extra update:

Voor het gemak kunt u hier het inschrijfformulier downloaden. Het volledig ingevulde formulier kunt u in een gesloten envelop terugsturen naar:

Supportersvereniging Vak-P
Antwoordnummer 3423
7500 VE  ENSCHEDE