Please download Flash player here.

Update noodvoorziening supportershome

Zoals bekend is het bestuur van Vak-P druk bezig met het regelen van een noodvoorziening ter compensatie van het verdwijnen van ons supportershome. Tot de ingebruikname van ons nieuwe home zullen wij dus gebruik gaan maken van een tijdelijk noodhome.
 
Alle vergunningen zijn aangevraagd en liggen ter inzage bij de diverse instanties (brandweer, gemeente etc). Deze noodruimte (soort tent) en de nodige voorzieningen staan klaar om in gebruik genomen te worden.
 
In overleg met de gemeente en FC Twente zal ons noodhome straks naast de oude "nood fanshop" op de parkeerplaats bij de fietsenstalling en het spoor komen te staan. Zoals het er nu uitziet zullen alle juiste vergunningen niet voor dinsdag 4 augustus binnen zijn. Het is ook nog niet bekend of de vergunningen voor de competitiewedstrijd FC Twente-PSV binnen zijn. Via onze site houden we jullie op de hoogte.
 
Maandag 3 augustus zal het bestuur met de gemeente in gesprek gaan met de bedoeling om alle benodigde papieren zo snel mogelijk te ontvangen. Ook hierover houden we jullie via onze site op de hoogte.
 
Wij betreuren het dat we er niet voor hebben kunnen zorgen dat onze leden bij de eerste thuiswedstrijd van een supportershome gebruik kunnen maken. Wij zullen er alles aan doen om dit zo spoedig mogelijk te realiseren.
 
Bestuur Supportersvereniging Vak-P