Please download Flash player here.

Belangrijke uit wedstrijd bij PSV

Aanstaande zaterdag staat er voor ons de belangrijkste wedstrijd van het seizoen op het programma! We roepen iedere supporter ook op om mee te gaan en onze FCT naar de overwinning te schreeuwen. De vorm waarin de ploeg van Fred R. en Erik ten H. keert biedt een uitgelezen kans, laten we onze ploeg massaal ondersteunen om deze kans te pakken!

Er zijn 2 treinen geregeld (een van 400 en een van 800) laten we nu ondanks de belachelijke combi eerst maar eens zorgen dat we vol uitvak hebben voor dit mogelijke historische duel.

Het is nog niet bekend in welke trein wij komen te zitten, de vertrektijd zal dan ook 16.00uur of 16.30uur zijn vanaf Enschede CS. De reistijd bedraagt 2,5 uur, dat is dus sneller dan het normale spoorboekje...en zowaar hebben we een fatsoenlijke drankverkoop (cola/sinas/water) weten te organiseren voor jullie. Respecteer deze regels ook, anders kunnen we de volgende keer weer een verkapt schoolreisje ondergaan.

De terugweg zal de trein ook stoppen in Hengelo, afhankelijk van welke trein zullen we tussen 0.00-0.30uur terug zijn in Hengelo/Enschede.

Vanavond was de kaartverkoop voor Vak-P leden in de tent.
Vanaf nu zijn de kaarten alleen nog via de SSU te verkrijgen!