Please download Flash player here.

Supporters en bestuur boycotten VVV uit !

Aanstaande zaterdag zullen er geen supporters van FC Twente afreizen naar Venlo. Hetzelfde geldt voor het bestuur van FC Twente.
De reden voor deze boycot ligt in het feit dat de burgermeester van Venlo een verplichte auto-buscombi heeft ingesteld voor ons. In eerste instantie was er zelfs sprake van een volledige buscombi vanaf Enschede. Na een hele hoop gelul en gemail wilde de burgemeester (zelfs na aandringen van het bestuur van VVV!!!) niet 'verder gaan' dan een zogenaamde auto-buscombi.
Dit terwijl er geen enkele historie bestaat van onregelmatigheden tussen FC Twente en VVV.
Na overleg met de diverse supportersverenigingen van FC Twente is daarom gezamelijk besloten niet af te reizen naar Venlo.

Op deze manier hopen wij de discussie nog maar eens aan te zwengelen in Nederland omtrent de vervoersregelingen voor bezoekende supporters, want deze gaan tegenwoordig alle proporties te buiten. Is het niet het gebrek aan stewards of politie inzet, dan is het wel een schuddende bus(?) wat voor onze burgervaders reden genoeg is tot het beperken van de bewegingsvrijheid van een vrij burger...
Wanneer houdt dit nu eens op !?!