Please download Flash player here.

Nieuws omtrent uitbreiding supportershome

Zoals eerdere berichtgeving deed vermelden is het bestuur van onze vereniging al maanden druk met invulling te geven aan een nieuw supportershome.

Na maanden van vergaderen en ideeën uitwisselen begint ons nieuwe home eindelijk vorm te krijgen.

Zoals eerder vermeld blijft het home op de huidige locatie, alleen komt er een even zo groot deel bij aan en wel in de richting van Cinestar.

Hierdoor krijgen we een vloeroppervlak van 390m2 ! ( het huidige vloer oppervlak bedraagt bijna 200m2)

Het home wordt voorzien van een grote glazen pui met openslaande deuren aan de tourniquet zijde, dit wordt in de toekomst dan gelijk de in en uitgang voor en na de wedstrijd.

Dit houdt dus in dat al onze leden waar ze ook zitten in het stadion, ook voor de wedstrijd gebruik kunnen maken van het home. De doorgang van het home naar het stadion blijft gesloten voor de wedstrijd, dit betekend dus in dat je het home eerst moet verlaten, en dan via de juiste ingang het stadion moet gaan betreden.

In de rust verandert er niks, alleen komt er een nieuwe grote ingang waardoor iedereen makkelijker het home in en uit kan.

Verder wordt het home voorzien van nieuwe toiletten, een bijna 22 meter lange bar, een verhoogd dj plateau, een tafelvoetbal tafel, en een nieuwe extra grote muntenbalie/merchandise stand.

Ook de plafondhoogte wordt bijna 80 cm hoger als wat het nu is, dit zorgt ervoor dat het allemaal nog ruimterlijker oogt.

Helaas is er over een exacte datum wanneer er begonnen wordt met de sloop van het huidige home nog niks bekend, maar we moeten ons er allemaal op instellen dat dit misschien wel eens heel snel zou kunnen gaan gebeuren,

Geruchten over de maanden Januari/ februari zouden wel eens waarheid kunnen gaan worden.

Zie bijgevoegde foto van de schets om een beter idee te krijgen hoe het er ongeveer uit komt te zien.