Please download Flash player here.

Kaartverkoop VVV en AZ uit!

UPDATE! :Dinsdagavond is tevens de verkoop van AZ uit. Verplichte autocombi voor €22,-

Allereerst de huishoudelijke mededeling:

Aanstaande dinsdag 30 maart om 19:00 uur vindt in ons tijdelijke supportershome de kaartverkoop plaats voor de wedstrijd VVV - FC Twente.
Het betreft een verplichte auto-bus-auto-Combi (ja u leest het goed, dat is weer eens wat anders).
Kaartje kost (slechts) €25,50. S(CC) en Vak-P pas verplicht. SVP gepast betalen!

Dan nu de 'verklaring':
De lokale drie(vijf, acht?)-hoek van Venlo heeft zich in allerlei bochten moeten wringen om tot de volgende vervoersregeleing te komen. Twente supporters moeten op eigen gelegenheid naar Limburg rijden. Vervolgens zijn alle supporters verplicht om op een parkeerplaats in Venray over te stappen op gereedstaande bussen. Deze bussen brengen de supporters onder begeleiding richting het stadion. En dit alles voorhet magere prijsje van 25,50. Voor de prijs van een normale combi mag je nu dus eerst 200km met de eigen auto.
Want stel je eens voor dat we opgewacht worden door de lokale mijnwerkers daar! Het is in Venlo de afgelopen jaren namelijk al meerdere malen uit de hand gelopen tussen de tukkers en de mijnwerkers. Weet je nog die ene keer in 19..? en toen het helemaal los ging in 19.. en in 20...?

Weet je dat niet meer? KLOPT! Het is namelijk ook nog nooit uit de hand gelopen tussen de beide supportersgroepen.
Daarnaast is het ook bij andere clubs waar Twente op bezoek komt zelden wat aan de hand.
Dus waar deze absurde maatregelen nu ineens vandaan komen is iedereen een raadsel. Maar aangezien wij fanatieke supporters een steekje los hebben zitten, trekken we de portemonnee toch wel en stappen we as. zaterdag weer in zo'n klotenbus...

Heren beleidsbepalers: GOED GEDRAG MOET JE BELONEN, NIETWAAR?!