Please download Flash player here.

Kaartverkoop bekerfinale 2010/2011

Supportersvereniging Vak-P is gestart met de kaartverkoop voor de KNVB bekerfinale. Tot zondagavond krijgen alle leden de kans zelf een bus te regelen voor een groep leden van Vak-P. Het minimale aantal is 25 personen en maximaal 80 (dubbeldekker). In de Kuip zijn de vakken X en S (zie plattegrond) gereserveerd voor Vak-P. De enige manier om een plaats te bemachtigen in die vakken, is via deze kaartverkoop van Vak-P.

Leden van VAK-P hebben de mogelijkheid om zelf bussen te regelen, deze groepen moeten dan bestaan uit minimaal 25 personen tot Maximaal 80 personen.
Deze groepen kunnen zich via een contactpersoon aanmelden op info@vakp.nl, dit moet voor a.s  Zondag 17 April 0:00 gebeuren!!! Het is dan in eerste instantie belangrijk dat het aantal kaarten wordt doorgegeven, de rest volgt daarna.

Deze contactpersonen krijgen vervolgens een lijst gemaild, hierop dienen de SCC en Vak-P lidmaatschapnummers vermeld te worden en retour gestuurd te worden. Het afhalen en betalen van de kaarten volgt later, hierover wordt contact gehouden met de contactpersoon. Ook moet de eigen georganiseerde bus/busmaatschappij aangemeld worden bij TWENTE. Alle aanvullende informatie over de gang van zaken zullen je ook via de mail verstrekt worden.

Korte samenvatting van wat zaken:
- je kunt de busreis zelf regelen
- bus vooraf aanmelden
- je bepaalt je eigen vertrekplaats- en tijd
- Je hele bus kan bij elkaar plaatsnemen in de Kuip (vak X of S)
- de bus rijdt verplicht via een clusterpunt (nabij R’dam richting de parkeerplaats bij de Kuip) circa 10-15 bussen.

De kaarten kosten: 28 euro.

Voor Leden van VAK-P die wel in de vakken X & S  willen zitten, maar niet zelf een bus kunnen regelen (of minder dan 25 personen zijn) wordt er Maandagavond 18 April van 19:00 tot 21:00uur wordt er een verkoop gehouden bij de SSU. Hier wordt dan een kaart + busvervoer aangeboden. Dit wordt door FC Twente in samenwerking met VAK-P georganiseerd.

Deze kaarten kosten: € 52,50

Aangezien ook ons de informatie pas net bekend is geworden wilden we jullie vast voorzien van deze beknopte info. Hou de site in de gaten, want een uitgebreider verslag volgt nog.