Please download Flash player here.

Het virus van Alkmaar...

Dat er van een typische voetbalsfeer in Alkmaar geen sprake is was al langer bekend.
Ook de door 99% van alle fanatieke voetbalsupporters in Nederland vervloekte klappers zijn inmiddels bij iedereen wel bekend.
Maar net nu we dachten dat het niet slechter kon in Alkmaar, hebben ze het vandaag toch weer weten te overtreffen!

Vanaf de 1e minuut is het doodstil in Alkmaar. Werkelijk waar 0% support. Het enige geluid wat er te horen was in Alkmaar kwam vanuit het kindervak naast ons. Az scoort vervolgens drie keer, Twente niet één keer. Duidelijke zaak vandaag, kan gebeuren na een zware Europese wedstrijd, helaas...
Maar in plaats van de resterende minuten vast een voorschot te nemen op het overwinningsfeestje gaan ze in Alkmaar heel anders om met een 3-0 voorsprong.
Geen gejuich, geen gezang, geen gejubel. Nee, niet in alkmaar. Maken ze eindelijk een beetje geluid aan de overkant en wat hoor je dan!?! 'Alle Tukkers zijn homooo', 'Pieter Vink is homooo', minuten lang vuurwerkgeluiden en als klap op de vuurpijl (!) fluiten ze hun eigen speler Koenders uit als die het veld in loopt. Niet te geloven!

Nu is er bij AZ sinds het vertrek uit de Alkmaarderhout naast het veld al nooit wat bijzonders te beleven geweest en voert de commercie daar al jarenlang de boventoon, maar laten we alsjeblieft met z'n allen hopen en ervoor waken dat dit virus zich niet verder door Nederland verspreidt dan Akmaar....

 

Oja, de foto's staan ook online...