Please download Flash player here.

Het begint weer...

Merchandise Het is weer zover, eigenlijk onverwacht spelen we dan toch alweer thuis in Enschede. De overkant zal er nog raar uit blijven zien de komende weken, wij proberen samen met de club in de tussentijd het kille beton aan te kleden, zodat het behalve een bouwplaats ook “gewoon” ons stadion zal zijn.

Ons home heeft een grote schoonmaak ondergaan, diverse apparatuur is langs gelopen, kortom de boxen zijn getest, het bier ligt al koud in de leidingen klaar, we zijn er weer klaar voor. 

De nieuwe ledenpassen zijn onderweg, helaas zullen deze niet meer voor de eerste thuiswedstrijd in de bus vallen. Gebruik je oude pas nog daar waar nodig is, als je nog lid moet worden, kun je je melden bij muntenbalie.

Aangezien de opendag door het dakdrama is komen te vervallen, liggen onze planken met de nieuwe merchandise collectie nog bomvol. Zaterdag kun je hiervoor bij de muntenbalie voor en na de wedstrijd terecht. Hier enkele foto’s van de huidige beschikbare items: http://www.vakp.nl/vereniging/merchandise.html De seizoens DVD en CD zullen bij op kort termijn aan de collectie worden toegevoegd.