Please download Flash player here.

Gesprek met Schreuder

Afgelopen donderdag hebben we met een delegatie van VAK-P een gesprek gehad met Schreuder en Van Wonderen. De reden voor dit gesprek lijkt ons duidelijk, de sportieve prestaties en het vertoonde spel zorgen er voor dat een (thuis) wedstrijd van Twente eerder een verplicht nummertje wordt dan dat we daadwerkelijk goed voetbal en de wil om te winnen voorgeschoteld krijgen!  

Uiteraard volgen wij de diverse internetfora, horen we het (terechte) gezeik op de tribunes, zien we niet de gewenste instelling en ontbreekt de wil en het plezier bij spelers om ons trots te maken! In plaats van het uitfluiten van spelers en technische staf wilden we ze dit in een persoonlijk gesprek duidelijk kenbaar maken. Wij denken er namelijk niet alleen zo over, met ons de vele trouwe fans die Twente nog heeft! Wij hebben dit gevoel en de feiten getracht aan de technische staf duidelijk te maken.  

Tijdens het gesprek zijn allerlei punten benoemd, waarbij er duidelijke en eerlijke antwoorden werden gegeven door de trainers. Ook zij weten/erkennen dat ze fouten hebben gemaakt, dat het ongeïnteresseerd oogt van zowel spelers als technische staf kant, dat het eindeloos rondgetik weinig heeft gebracht en dat het anders moet! Het kan ook anders! Dit eisen we als supporters ook! Dit hebben we ze ook duidelijk kenbaar gemaakt!  

Uiteraard zijn er meer punten besproken, die allen bijdroegen aan het belangrijkste aspect: dat kutvoetbal supporters uit het stadion verjaagd, de sfeer hierdoor niet beter wordt, we liever spelers zien die er wel alles voor doen en voor over hebben, en dat de trainer + overige (overbodige) staf zich meer moet laten gelden!  

Wij steunen onze club door dik en dun, en hebben deze steun ook kenbaar gemaakt. Nu iedereen een mening heeft over onze club, moeten wij er nu juist staan! Laat zien en horen dat je Twente steunt! Niet iedereen deelt deze mening, dat begrijpen we. Maar we hebben nu niks aan mensen die Twente niet willen steunen, er is dit seizoen nog veel te winnen. Wij verwachten van de spelers en trainers niets minder dan een keiharde strijd voor punten en een finaleplaats!  

De onvoorwaardelijke ondersteuning vanuit het uitvak in Tilburg, gaf des te meer aan,
waar wij met elkaar toe in staat zijn. Bij 2-0 achter bleef het uitvak en het team er voor gaan,
hier ligt onze gezamenlijke kracht, Wij Tegen Iedereen.  

Tot zaterdag, in het home en op de tribune!  

Bestuur VAK-P