Please download Flash player here.

FC Twente - PSV 1-1

Persoonlijke ambities heeft iedereen en daar is niks mis mee. Echter als je op basis van wederzijds vertrouwen als een architect wordt aangesteld van een ambitieuze voetbalclub die nog vol in de bouwsteigers staat dan verlaat je de bouwplaats niet voordat het karwei geklaard is. In de voetballerij gelden andere wetten en blijkbaar mogen wij als supporters zijnde zoiets niet veroordelen... wij, de supporters, zijn de club en indirect betalen wij ook hun salaris, het lijkt ons dus vrij normaal dat wij ons oordeel daarover mogen uitdragen!!!  

Inmiddels zijn we twee jaar verder en is dat Fred door de meesten wel vergeven, maar dat hij nog geen twee weken na zijn aanstelling bij PSV wederom begint te trekken aan (dit keer meerdere) werknemers van FC Twente is ons in het verkeerde keelgat geschoten.
Een echte clubman ben je namelijk niet alleen gedurende de periode dat je onder contract staat bij de club, maar een echte clubman onderscheidt zich juist in de periode erna en daar valt Fred R. lelijk door de mand!
De man probeert over de rug van 'zijn' club persoonlijk succes te realiseren en dat pikken wij van niemand, ook niet van Fred! Niemand is er groter dan de club! 

Dan rest ons als supporter zijnde twee mogelijkheden: Spreekkoor of spandoek, beide gevallen zullen nooit de meest subtiele manier van communiceren zijn, maar duidelijk is het wel en daar gaat het om!

Waar wij jaar op jaar diverse malen in het seizoen uitblinken met schitterende sfeeracties op de tribune, is de media vrijwel altijd te beroerd om er ook maar één seconde van in beeld te brengen. Hoe anders kan het lopen als er een paar scherpe teksten op een simpel spandoek worden geschilderd. Eredivisie live, Studio Sport, Studio Voetbal, VI-tv en onze lokale vriendin van de Tubantia namen allemaal de moeite om er even bij stil te staan, waarvoor onze dank, ons doel is mede dankzij jullie ruimschoots bereikt!
Desondanks viel het ons toch tegen dat er tussen al die journalisten, columnisten, en analisten in Nederland niet één persoon is die eerst het ware verhaal achter Fred R. boven water weet te halen, zoals het bij ons dus wel bekend is...
Voordat er wordt begonnen met het veroordelen en publiekelijk lynchen van praktisch alles wat FC Twente wél een warm hart toe draagt....

Cultuurbewakers Vak-P !

Klik hier voor de foto's...