Please download Flash player here.

Er is er één jarig, hoera hoera

3,2,1..... 0.00 uur! Plop, daar gaat een Grolsch beugel open op een doordeweekse woensdagavond/donderdagmorgen. 'Proost' zeg ik tegen mezelf. Proost op Vak-P. We bestaan vandaag precies 25 jaar!

Vijfentwintig jaar!! Dat is iets waar we enorm trots op mogen zijn. Toch mis ik het bekende verjaardagsgevoel. Het is een feestje zonder jarige. 
Vak-P, 25 jaar. Een begrip in supportersland, fenomenale acties ( opblaas varken, de 2 homo poppen tegen Feyenoord ( toen dus ook al een opblaasbare pop), prachtige spandoeken dankzij de Ultras, geweldige tripjes en wedstrijden (Groningen Oosterpark, Utrecht, Lillestrøm, Cardiff) vriendschappen voor het leven, de Bibi actie. Zomaar wat gedachten die door mijn hoofd gaan. Uiteraard zijn er ook dieptepunten geweest waar we even ( soms met een grote glimlach) aan denken.
Uiteraard is het overlijden van Erik Lassche een punt om even bij stil te staan.

In deze 25 jaar zijn er veel mensen gekomen, en ook weer veel mensen weggegaan. Zo werkt dat blijkbaar. Toch is er nog een vaste kern 'oud' gedienden welke wekelijks in het home te vinden zijn. Dit maakt ook Vak-P! Via deze weg willen wij alle voorzitters, bestuursleden en vrijwilligers door de jaren heen heel hartelijk danken. Dit maakt Vak-P uniek! Samen naar de voetbal, en samen dingen beleven! Wij zouden graag zien dat dit weer meer gaat gebeuren! Dus kom, en creëer weer het 'Wij tegen de rest' gevoel!

Tevens is er jonge aanwas, welke zichzelf wel iets meer mag profileren. Meld je aan als vrijwilliger en laat zien dat het Vak-P gevoel nog steeds volop aanwezig is! Het is meer dan alleen een pasje en bier drinken onder het 'genot' van harde beats.

Betrokkenheid en de wil om er iets van te maken zijn voor elke vereniging van belang. In 25 jaar zijn wij altijd onafhankelijk gebleven. Geen overnames/ sponsoring etc. We houden zelf de broek op. Dit moet ook zo
Blijven willen we nog 25 jaar verder.

Op 26 maart geven we, ter gelegenheid van het jubileum een feest in de Expo Hal naast het stadion. Iedereen die het vorige feest (20 jaar) nog kan herinneren... Dit smaakt naar meer! Koop als lid een kaart, en neem een introducé mee. Je steunt de vereniging en je kunt feesten. Ideale combi lijkt me? Tegen Cambuur is er nog een verkoop in het home! Neem €10 extra mee en kopen die kaarten!

Tevens is de webshop op internet vernieuwd en verbeterd! Neem dus gauw een kijkje.

Rest mij verder niks anders dan iedereen te feliciteren met dit jubileum en in het bijzonder de oud gedienden welke zich nog steeds belangeloos inzetten voor onze vereniging. Een speciale dank aan zij die zich aangesproken voelen, die weten het zelf het beste!