Please download Flash player here.

Er is er één jarig

18 februari 1991, Supportersvereniging Vak-P ziet die dag officieel haar licht. Eindelijk heeft dat groepje lastige jongens achter de goal uit het Diekman hun eigen vereniging. Ook een eigen onderkomen laat niet lang op zich wachten, door de inzet van veel vrijwilligers volgt er in mei de opening van ons home. Nog in datzelfde eerste jaar vind er een dieptepunt van onze vereniging plaats met de moord op Erik Lassche. Gelukkig door de jaren ook weer gevolgd door diverse hoogtepunten.

Hoe blij waren we wel niet met die beker net voor ons 10 jarige bestaan... Op grootse wijze vierden we toen ons feest in het toepasselijk “miracle planet”. Inmiddels zijn zelfs de wonderen de wereld blijkbaar uit, want we hebben zelfs al een kampioenschap gevierd. En vanuit een nieuw supportershome staan nagenieten hoe we met opgeheven hoofd de Champions League winnaar op een gelijkspel hielden.

Kortom onze vereniging en club zijn flink veranderd en met name gegroeid in al die jaren. Elke periode heeft zijn eigen bijzondere momenten gehad en in een jubileumjaar is het goed gezamenlijk herinneringen op te halen over de gebeurtenissen die achter ons liggen. Komende zondag kunnen we daarmee aan de bar beginnen om onze verjaardag te vieren. En op 26 maart zullen we natuurlijk nog eens groots uitpakken op het officiële jubileum feest.