Please download Flash player here.

Boycot JC Schaal (vervolg)

Beste leden,

Op 3 juli 2010 hebben wij met betrekking tot het vervoer naar de wedstrijd Ajax – FC Twente contact gehad met FC Twente.

De aangeboden treincombi naar deze wedstrijd is voor ons niet acceptabel. Wij hebben FC Twente aangeboden dat wij op zoek gaan naar parkeerplaatsen en omwisselpunten. In dat geval is een auto/buscombi alsnog mogelijk. Je rijdt dan met de auto naar het omwisselpunt (kaartje omwisselen), vervolgens naar de aangewezen parkeerplaats in de buurt van de Amsterdam Arena en van daaruit met de bus naar de Arena.

Wij hebben FC Twente dit aanbod gedaan, omdat wij ervan overtuigd zijn dan FC Twente de mogelijkheden niet maximaal onderzocht heeft. Ook jullie ideeën zijn van harte welkom (info@vakp.nl). De door ons gevonden omwisselpunten en parkeerplaatsen zullen wij z.s.m. aan FC Twente voorleggen en door hun laten beoordelen.

Natuurlijk staren wij ons niet alleen blind op deze auto/buscombi en gaan wij ook op zoek naar kaarten voor neutrale vakken. Hiervoor zijn al verschillende wegen benaderd. Als ons dit lukt zullen wij deze te koop aanbieden aan onze leden.

Tot nader order roepen wij iedereen op om nog geen kaarten te kopen voor de verplichte treincombi…

Ook de sluitingsdatum voor de verkoop van de kaarten moet opgeschoven worden. De huidige sluitingsdatum (16-07-2010) is wat ons betreft niet bespreekbaar en kan nog minimaal 10 dagen opgeschoven worden.

DE BOYCOT BLIJFT DUS NOG GEHANDHAAFD!

Zodra wij meer informatie hebben over het bovenstaande zullen wij dit via de bekende kanalen communiceren..