Please download Flash player here.

Beslissende steekpass Parker !

'Beslissende steekpass Parker' zul je misschien denken? Ja, maar niet omdat we zulke fans zijn van Parker, maar omdat we een hekel hebben aan alle fluitisten uit het Epi Drost Stadion!
Ook al was de wedstrijd tegen Bremen misschien niet de beste uit Parker zijn loopbaan, hij zorgde vandaag wel voor de beslissende eindpass op Ruiz.
Spelers worden bij Twente niet uitgefloten en zeker niet voor er één stap op het veld is gezet door de desbetreffende speler. Daarvoor ga je maar naar Amsterdam of Eindhoven, maar niet in Enschede!
Wanneer een speler van Twente voor ons supporters probeert de punten in eigen huis te houden fluit je die niet uit. Met een 1-1 op het scorebord en nog een kwartier te gaan hebben we alles en iedereen nodig. Tuurlijk mag er kritiek geuit worden, maar niet eerder dan na het laatste fluitsignaal!

Het ergste in nog dat de helft van deze kuddedieren hun mening vormen aan de hand van een stukje in de regionale bode op zaterdagochtend (om nog maar te zwijgen over de desbetreffende journalist) ! ! !

FC TWENTE SUPPORTERS VAK-P

Klik hier voor de foto's en een filmpje van de wedstrijd!