Please download Flash player here.

Aftrap 2013-2014

Terwijl de temperaturen nog tropisch aandoen, de vakantie voor velen nog in volle gang is, gaat de bal alweer rollen. Ook na het langste seizoen ooit, is het komende zaterdag weer zover. Een voorbereiding waarin niet elk plattelandsdorp werd bezocht voor duels tegen de regiotoppers, maar zowaar redelijke tegenstanders. Mede hierdoor weinig 10-klappers, maar werd er veelal niet winnend afgesloten. Ach die oefenduels met zoveel wissels en samenstellingen, zijn mogelijk zelfs voor de trainersstaf niet veel zeggend. Internationals sloten later aan, de lappenmand zit nog goed vol, het zal allemaal wel, zaterdag weer voor het eggie!  

De FC begon zich pas afgelopen week echt te bemoeien met de transfermarkt. Het trainersduo krijgt dus nog de lastige taak om te smeden aan het elftal, gedurende de seizoensopening. Bizar dat de transfermarkt bijna nog een complete maand geopend is, terwijl de grote competities om ons heen pas twee weekenden later beginnen. Dit omdat er volgend zomer een WK is, en de KNVB ons elk jaar nog steeds trakteert op ¨het toetje¨ pay-offs. Zodoende proppen ze ook komend seizoen een midweeks programma erin, en stopt de Eredivisie met een laatste speelronde op de zaterdagavond in het 1e mei-weekend.

Ledenpassen * let op, eerder genoemde datums waren niet correct

We hebben alle lamballen uiteindelijk 6 weken meer de tijd gegeven dan op de accepts vermeld stond. Mits de postbode geen zonnesteek oploopt, is iedereen die voor 10 juli heeft betaald, verzekerd dat zijn ledenpas deze week in de bus zal liggen. Heb je hem niet, bespaar de mensen van het deurbeleid al je excuses en smoesjes. Was het na 10 juli dat je hebt betaald, dan zul je geduld moeten hebben, eind augustus zal er een 2e zending uitgaan. Mocht je nu wakker zijn geworden, maak dan voor 15 augustus over, je zult dan begin september je ledenpas ontvangen. In andere gevallen, kijk eerst je eigen betalingsgegevens na en stuur anders mailtje naar ledenadm@vakp.nl