Please download Flash player here.

Aanvullende info kaartverkoop bekerfinale 2010/2011

Beste leden van Vak P, eindelijk is het dan zover de bekerfinale 2011 komt eraan!

De KNVB heeft ons beloofd dat ze er één groot feest van willen maken. In principe willen wij daar ook aan meewerken, maar de laatste edities in de Kuip leverden niet al te fraaie plaatjes op voor de bezoekers uit Enschede. We waren dus wantrouwend, en ook al zijn we een heel stuk in de goede richting gekomen, we denken niet te liegen wanneer we zeggen dat er nog wat argwaan heerst. Laten we hopen dat de gemeente Rotterdam, de politie Rotterdam en de KNVB hun woord houden en dat we straks allemaal een mooie finale zien en een feestje kunnen vieren!

De volgende informatie is van belang: Vak P krijgt kaarten voor de X- en S-vakken in het stadion. Er is ‘vrij’ busvervoer mogelijk. Wanneer jij genoeg mensen hebt geregeld om een bus van minimaal 25 en maximaal 80 personen te vullen, stuur dan het definitieve aantal in een mailtje naar info@vakp.nl Doe dit uiterlijk 17-4-11! Je krijgt dan een reactie met daarin de buslijst die je kunt downloaden en invullen. Volledig ingevulde lijsten moeten worden teruggemaild naar info@vakp.nl Kaarten zullen op een later moment tegen betaling van het gevraagde geldbedrag worden uitgedeeld. Een kaart kost 28,- Euro. Meld vervolgens wel je bus aan bij Twente met een geschatte tijd hoe laat je aankomt in Reeuwijk. Dit scheelt wachten op de parkeerplaats. Op deze manier kunnen wij dan inventariseren hoeveel kaarten we nodig hebben voor de uiteindelijke verkoop en hoeveel er over blijft voor de losse verkoop op maandag 18-4-2011 tussen 19.00 en 21.00u bij de SSU. Er zal nauwelijks politie te zien zijn onderweg en in Rotterdam. Tevens mag je een drankje drinken in de bus en hoef je geen stewards mee te nemen. Tot Utrecht ben je vrij om uit te stappen en te doen waar je zin in hebt. Na Utrecht rijd je door naar Reeuwijk, blijft daar in de bus zitten en rijd je binnen 15 minuten weer verder naar de Kuip. 

Lukt het je niet een eigen bus te regelen, dan haal je een kaart via Twente op de speciale verkoopavond in de SSU. De verkoopdatum is 18-4-2011 van 19u tot 21u. Daar koop je een voetbalkaart en buskaart samen voor 52,50. Twente deelt de leden van Vak P in in bussen van de busmaatschappij HAVI. Vak P heeft die service afgedwongen, zodat iedereen van Vak P bij elkaar in het stadion kan staan, maar is verder niet verantwoordelijk voor het vervoer. Die kaarten moet je op 8-5-2011, ongeveer 20 km voor Rotterdam, omwisselen in Reeuwijk. In Reeuwijk dient men zich te melden tussen 14.00 uur en 16.30 uur om tickets om te wisselen. Vanaf dat punt wordt je per cluster van ongeveer 10 bussen naar de Kuip(P5) gebracht. Eenmaal bij het stadion ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt.

Doen:

  1. Zorg dat je een bus organiseert met minimaal 25 en maximaal 80 personen. (28,- pp)
  2. Meld je uiterlijk 17-4-11 aan op info@vakp.nl Je krijgt dan een buslijst teruggestuurd die je moet downloaden waarop je de volgende info moet invullen:
  3. Stel de lijst op met: ieders naam, SCC- nummer en Vak P-nummer. 
  4. Stuur deze ingevulde lijst terug naar info@vakp.nl
  5. Meld je bus ook aan op: http://www.fctwente.nl/bekerfinale/aanmeldenbus Geef aan hoe laat je ongeveer wilt aankomen in Reeuwijk om daar verder te reizen in clusters naar de Kuip. (site gaat vandaag online).

 

* Heb je geen bus kunnen regelen of zijn jullie met te weinig:

  1. Kom naar de SSU op maandag 18-4-2011 tussen 19u en 21u en koop kaarten op de speciale verkoopavond voor Vak P. Dat is een entreebewijs en busticket samen. Twente deelt je dan in bij Vak P- bussen. Alleen zo zitten we in de Kuip bij elkaar.(52,50 pp).

 

Laat ons, nu we net met opgeheven hoofd uit het Europese avontuur gestapt zijn, op 8-5 als winnaar van het veld stappen.

We’re gonna win the cup!!!

 

Vak P Enschede