Please download Flash player here.

Home Epi Drost Stadion

VAK-P heeft de beschikking over een riant supportershome onder het nieuwe Epi Drost-stadion. Een supportershome waar de vereniging en alle vrijwilligers binnen de vereniging met recht trots op mogen zijn.

De ruimte werd door de Gemeente Enschede kaal opgeleverd en is door een enthousiaste groep vrijwilligers in de avonduren en op snipperdagen omgetoverd tot een voetbalcafé waar het op wedstrijddagen en op vrijdagavonden goed toeven is voor de fans van FC Twente.

Echter alleen leden van VAK-P hebben toegang. De prijs voor een pilsje ligt ver beneden de gevraagde prijzen in de horeca-zaken in de binnenstad en elders in het Epi Drost-stadion. Dat de leden van VAK-P graag een pilsje nuttigen uit zich in het feit dat het supportershome van VAK-P de hoogste bieromzet heeft van het stadion. Dit was trouwens ook al zo in het oude vertrouwde Diekmanstadion.

Binnen de vereniging zijn zo'n 40 leden actief als barmedewerker die per toerbeurt de bardiensten verzorgen. Te bedenken dat er per wedstrijd honderden liters Grolsch weggetapt wordt is dit niet zomaar een lichte taak. Er wordt uiteraard niet alleen gedronken in het supportershome. Het home beschikt over drie dartbanen waar veel op gespeeld wordt. (Co Stompe en Andy Fordham waren ook al eens te gast) VAK-P is met een dartteam vertegenwoordigd in de regionale dartcompetitie.

Overigens zijn de leden van VAK-P ook actief in de amateur-voetbalcompetitie bij de Enschedese Boys, Sportlust Glanerbrug en Oldenzaal.

Het supportershome is geopend op wedstrijddagen van 1,5 uur voor , in de rust en tot 1,5 uur na de wedstrijden van FC Twente. Op de vrijdagavond is het home geopend van 20.00 uur tot 24.00 uur. Regelmatig vindt er op de vrijdag een thema-avond plaats.