Please download Flash player here.

FC Twente - Ajax

Geachte heer Kesler,

Wilt u alsublieft zorgen voor een aantal fatsoenlijke ploegen in de Eredivisie. Als FC Twente supporter heb ik nu een aantal thuiswestrijden bezocht dit seizoen. Het valt me op dat er weinig tot geen tegenstand is van clubs als Ajax, FC Groningen of wie dan ook. Omdat ik mijn vrije zondagmiddagen opoffer om amusement voorgeschoteld te krijgen verwacht ik van u toch een stukje commitment wanneer het gaat om het zorgen voor fatsoenlijke tegenstanders.
Vandaag heb ik FC Twente-Ajax bezocht en opnieuw was er van enige spanning geen sprake. FC Twente liet Ajax voor rust aanmodderen, maakte snel na rust de 1-0 en het was over en uit. Jammer vooral omdat Ajax de 1e keus had bij de toewijzing van de arbiter. Voor u toch ook een stukje ondankbaarheid vanuit Amsterdam dat ze u daar niet voor belonen. Ik hoop niet u dit persoonlijk opvat, want zo is het niet bedoeld.
Krijgen we bij Vitesse-thuis Luinge als scheidsrechter? Rest mij nog u een fijne zondagavond te wensen. U krijgt trouwens nog de groeten van Martin Jol die u wellicht nog kent als speler van onze FC.

Groet, Haile