Please download Flash player here.

Getafe C.F. - FC Twente

Zo langzamerhand druppelen de meesten weer de landgrenzen binnen. Van de tropische temperaturen en cerveza's is met tegenzin afscheid genomen, helaas wel met lege handen.

De club kon geen optie voor een reis op tafel leggen, zodoende ging iedereen zijn eigen gang. Over drie dagen verspreid wisten zo'n 800 supporters via allerlei fantasierijke routes het centrum van Madrid te bereiken. Vanaf Nederlandse, Belgische en Duitse vliegvelden werd er afgereisd richting Madrid of soms zelfs andere Spaanse steden om vandaar als nog de reis te vervolgen.

De terrassen, pubs en clubs voornamelijk rondom plaza Santa Anna werden bevolkt. 15 kilometer buiten Madrid bevond zich de industriële voorstad Getafe, behalve het uitvak waren de tribunes slecht gevuld. Ondanks dat er het laatste half uur met 10 man werd gespeeld, leek het er lange tijd op dat Getafe met een goed resultaat werd verlaten. Echter in de blessure tijd werd de uitgangspositie ineens toch nog een stuk minder rosekleurig. De opgefokte plaatselijke polica die blijkbaar verder het gehele jaar niets te doen hebben, wilden zich nog even bewijzen. Aan dit verzoek werd even kort gehoor gegeven, om vervolgens weer af te reizen richting het vliegveld of werd opnieuw het geluk gezocht in het uitgaansleven van Madrid.