Please download Flash player here.

07-04-14 PSV - FC Twente

“We hebben vandaag verloren van een uitstekende PSV”, “je ziet gewoon het verschil tussen top en subtop”, “het publiek stond vandaag fantastisch achter PSV, dat ze voor me stonden te applaudisseren is iets om nooit te vergeten”!

Zomaar enkele citaten van onze begenadigde stervoetballer Ismaël Aïssatti voor de verslaggever van Radio 1 na de schitterende wedstrijd van zijn PSV uit Eindhoven tegen ons FC Twente. Afgelopen zaterdag was duidelijk te zien dat Aïssatti voor de volle 100% voor de Champions League strijdt… met PSV!! Het was duidelijk te merken dat ‘hij al met z’n kop terug in Eindhoven was. Een ongeïnspireerde pot voetbal speelde hij (daarin was die overigens niet de enige, eerlijk is eerlijk) en een balletje breed was meer regel dan uitzondering.
Door de mand viel hij echter met z’n liefde voor ‘grote broer’ Affelay. Eerst krijgen we de bal van die Eindhovenaren ergens terug bij je eigen cornervlag en is het alle hens aan dek om geen goal tegen te krijgen. Vervolgens kún je tegen counteren nadat Twente de bal verovert van Affelay (die daarbij voor de zoveelste keer blijft liggen) en speelt ‘onze’ Aïssatti de bal maar even over de zijlijn!
Het is de 75ste minuut en Aïssatti wordt eindelijk gewisseld, het uitvak in extase, eindelijk wordt die gewisseld (waarom hij er die andere 75 minuten in mocht blijven is al een raadsel opzich) en loopt naar de kant.
Natuurlijk luid toegezongen door ruim 30.000 Eindhovenaren die het ‘zing ik Aiaisatti jippie jee!’ natuurlijk ten gehore brachten. Ismaël klapte naar iedereen in het stadion en bedankte voor de steun… behalve naar dat uitvakje daarboven in de hoek, maar waarom zou je ook, als je daar nog maar een wedstrijdje of vier voetbalt!?
Na de wedstrijd kreeg hij dan toch het advies om even mee te lopen naar het uitvak, om de supporters te bedanken… maar wel in zijn PSV shirt, dat dan weer wel! Denk daar maar eens aan als er de volgende keer weer het ‘zing ik Aiaisatti jippie jee!’ wordt ingezet!!
En dat hij dan diezelfde avond nog denkt te kunnen gaan stappen in Enschede, tja....Dan had hij toch beter in zijn Eindhoven kunnen blijven!

Aissati blijf maar hier !

Please download Flash player here.
Aissati op Radio 1 na de wedstrijd.

Please download Flash player here.