Please download Flash player here.

06-12-17: FC Twente - Heerenveen

Een belangrijk duel tegen een directe concurrent. Met de kennis vooraf dat Feyenoord had verloren konden er goede zaken worden gedaan. In “de hel van Enschede” was het laatst verloren duel alweer afkomstig uit het vorige seizoen, tegenstander toen was Heerenveen.

Maar dit seizoen blijkt alles anders te zijn, zodoende hadden de ULTRAS Vak-P ook een sfeeractie met als thema, “Kom op Twente, Maak ze gek” om de ongeslagen status in eigen huis nogmaals te benadrukken.
De actie bestond drie doeken die over de achterzijde omhoog gingen, met daaromheen een aansluitende rood-witte choreo. Twee doeken met de tekst: 'Kom op Twente' en - 'Maak ze gek'. Midden tussen deze twee doeken in ging een speciaal rond 'hypnose'-doek omhoog, wat ook nog eens rond draaide!!!
Al met al weer een prima geslaagde actie!

Waar het in de eerste helft, ondanks een vroege voorsprong nog een zeer spannend duel bleef, werd het verschil in de tweede helft beter zichtbaar. Het balletje circuleerde tussen de Twente spelers en Heerenveen leek soms echt gek gespeeld te worden. Nadat de 3-1 viel en vervolgens Heerenveen speler Prager ook nog eens zijn tweede gele kaart had ontvangen, werd duidelijk waarom onze FC momenteel verdienstelijk de vierde positie in beslag neemt.

Please download Flash player here.