Please download Flash player here.

Vak-P in gesprek met Steve

Vanmorgen is een kleine delegatie van VAK-P naar het trainingscomplex gereden om daar een gesprek aan te gaan met Steve, Joop en een paar spelers. Het onderwerp van dit gesprek was het weinig inspirerende voetbal van de laatste weken en het belang van de wedstrijd van morgen.

Om te laten zien dat we de hoop nog niet hebben opgegeven hebben we een fruitmand met een brief als presentje overhandigd.

 De inhoud van de brief is meer iets voor de spelers en technische staf, maar één alinea slaat op ons allen en die willen we hieronder toch even delen.

"The year we've became champion, also in the home game against Feyenoord you asked us to cause mayhem on the terraces and we did, and you led our team to victory.

 We will raise a little hell on the terraces again tomorrow, in return we want to see passion and team spirit on the pitch, and we want to see you leading our team to victory in our church against our archenemy Feyenoord. "

COME ON YOU REDS !!!

Klik hier voor de foto's van het drama van FC Twente - FC Den Bosch

 

UPDATE: Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Feyenoord zal Steve McClaren om 13:15 uur een bezoek brengen aan ons supportershome!