Please download Flash player here.

Er was eens een 'Mister FC Twente'...

Ooit was hij 'Mister FC Twente', speelde vol trots als laatste man. De meesten herinneren zich de wedstrijd in de Kuip nog wel, waarbij hij als keeper fungeerde naar een rode kaart met het shirt verkeerd om aan. Hij was de man die na de halve finale wedstrijd tegen Vitesse in 2001 vol bewondering dingen riep over ons; Zijn supporters!

Fred Rutten. De man die ons weer liet juichen en ons de beker bezorgde. Fred stond ook aan de basis van het huidige succes. Hij was diegene die samen met Joop zorgde voor het topsportklimaat bij FC Twente.
Spelers uit de Randstad willen ineens desnoods kruipend naar Enschede.
Hiervoor dank...

Echter vorig jaar kwam zijn ware aard naar boven, waar Fred zich in de media presenteert als zijnde clubman, verraadde hij vorig seizoen onze club om Schalke te mogen trainen. Waar iedereen al bang voor was gebeurde: Fred nam een speler mee van FC Twente. Engelaar werd hem vergeven, hij zou immers toch weg gaan.
Momenteel is Fred trainer van PSV, Fred weet als geen ander dat hij het zich niet weer kan permitteren om niet direct te presteren. Maar nu maakt hij een grote fout. Hij richt zijn aankooppijlen op de werknemers van FC Twente. Naast Elia, Ten Hag, Arnautovic nu ook Braafheid.
De man probeert over de rug van zijn club persoonlijk succes te realiseren. 

Verwijder deze slispelkoning uit de geschiedenis van Twente. Met pek en veren zou hij verjaagd moeten worden uit het schone Twentse land. Ga dan ook lekker wonen in Brabant en kom hier nooit meer terug.  Het is een grote vorm  van jaloezie, McClaren presteert immers beter dan Fred ooit gedaan heeft.
Vroeger in de oorlog werden mannetjes als Fred wel anders genoemd....


Fred, krijg de kolere!