Please download Flash player here.

Actueel

Gesloten Boschker duel en foutmelding overmaken contributie

Beste leden,

Met frisse tegenzin, moeten wij jullie helaas meedelen dat volgende week dinsdag, ons home rondom de ´Boschker-wedstrijd´ gesloten zal blijven. De gesprekken zijn nog gaande en wij hebben nog niet opnieuw bij de lokale autoriteiten aan tafel gezeten.

Update situatie supportershome*2

Beste leden, zojuist is er een bericht op RTV Oost verschenen dat wij akkoord zouden zijn met het toelaten van politie in het home.

DIT IS ABSOLUUT NIET WAAR !!

Er zijn gisteravond inderdaad weer onderhandelingen geweest tussen beide partijen, maar voordat wij e.e.a met onze achterban hebben doorgesproken is e

Home gesloten?

Zoals jullie hebben kunnen zien was ons supportershome na de wedstrijd tegen ADO gesloten.

In de rust werd dit aan de aanwezigen reeds kenbaar gemaakt, voor diegene die dit gemist hebben, hier een korte verklaring.

Wegens een verschil van inzicht met de lokale autoriteiten, die zich toegang wensen te verschaff

Tadic doet van zich spreken tegen AZ!

Met een heerlijke knal vanaf 16 meter meter wist Dusan Tadic gisteren 3 seconden (!) voor tijd de ooh zo belangrijke 2-1 binnen te schieten tegen AZ!
Door de het gelijke spel in Utrecht en de belabberde nederlaag tegen de Koekhappers uit Deventer is deze overwinning des te belangrijker voor het ontlopen van de play-off$ voor Eurpees voetbal.

Klik hier voor de foto's:

FC Twente - AZ

Go Ahead Eagles - FC Twente

FC Utrecht - FC Twente

22 maart: Hollandsche avond !

Op zaterdag 22 maart kan een ieder welwillend mens genieten van de Vaderlandse (en Twentse) klanken in ons supportershome.
Aangezien de pils al besteld was voor de thuiswedstrijd tegen Ado denken wij er op deze manier een nuttige bestemming voor gevonden te hebben!

De Hollandse avond, inclusief live muziek, duurt van 20:00 uur tot 24:00 uur.